Go Ahead maakt einde aan 'mysterie': Maar als Deventer jongen blijft dit mijn club

Go Ahead maakt einde aan 'mysterie': "Maar als Deventer jongen blijft dit mijn club"

Gepubliceerd: maandag 27 juli 2015 om 18:16ma 27-07-2015 om 18:16

Dario Tanda en Go Ahead Eagles beëindigden per direct de samenwerking. De oud-speler van FC Twente stond pas sinds deze zomer onder contract in Deventer. 

Privé-omstandigheden liggen aan de breuk ten grondslag. "Het heeft dan ook niets te maken met de club of de technische staf", verklaart Tanda in een officieel statement van de Jupiler League-club. 

"Ik maak op dit moment een mindere periode door in mijn privé-leven, waardoor ik mijn volle focus niet op het voetbal kan hebben. Daarom wil ik de komende tijd gebruiken om goed na te denken over mijn toekomst. Ik betreur dat mijn terugkeer bij Go Ahead Eagles op deze manier vroegtijdig eindigt. Als echte Deventer jongen blijft Go Ahead Eagles mijn club."

"Het is goed dat de beëindiging van onze samenwerking in goede harmonie heeft plaatsgevonden en we wensen als club Dario veel wijsheid toe", voegt Go Ahead-bestuurslid daar aan toe. Er was de laatste tijd de nodige onduidelijkheid over de situatie van Tanda. De twintigjarige middenvelder was al twee weken niet meer gesignaleerd bij wedstrijden en trainingen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws