Van Geel geeft vol gas: Wij gaan proberen hem naar Feyenoord te halen
Rotterdammers willen Braziliaan naar Kuip halen

Van Geel geeft vol gas: "Wij gaan proberen hem naar Feyenoord te halen"

29-07-2015 14:53
30

Feyenoord gaat op korte termijn een nieuw bod doen op Eric Botteghin. Dat bevestigt Martin van Geel, technisch directeur van de Rotterdammers, woensdag tegenover het Algemeen Dagblad.

Eerder op de dag werd al bekend dat een eerste bod van Feyenoord afgewezen was. De Rotterdammers leggen zich daar niet bij neer. "Wij gaan proberen hem naar Feyenoord te halen, zijn in gesprek met FC Groningen en doen op korte termijn een nieuw bod", bevestigt Van Geel tegenover het AD.

"Dat hij met zijn kwaliteiten een toegevoegde waarde aan onze selectie zou zijn, wordt door onze staf en scouting breed gedragen", vervolgt de beleidsbepaler. "Op bepaalde posities in ons elftal hebben we nog behoefte aan meer concurrentie. En net als Jan-Arie van der Heijden behoort hij tot de leeftijdsgroep 25 tot en met 30 jaar. Dat zijn jongens met een bepaalde ervaring, die we graag toevoegen aan dit Feyenoord."

FC Groningen heeft al laten weten er alles aan te doen om Botteghin in de Euroborg te houden. De Groningers verloren eerder deze zomer al Maikel Kieftenbeld en Tjaronn Chery.