Verwachte PEC-deal loopt vertraging op: Voorlopig is vertrek niet aan de orde
Keeper wordt al enige tijd gelinkt aan Zwolle

Verwachte PEC-deal loopt vertraging op: "Voorlopig is vertrek niet aan de orde"

12-08-2015 16:42

PEC Zwolle heeft interesse in de Belgische doelman Colin Coosemans, maar de club uit Zwolle lijkt geen haast te zetten achter de komst van de goalie. Sportief directeur Olivier Renard van KV Mechelen zegt al enige tijd niets gehoord te hebben.

"Ik heb al tien dagen niets gehoord van Zwolle", zegt Renard in Het Laatste Nieuws. "Dus voorlopig is een vertrek niet aan de orde. Met de makelaar van Coosemans heb ik wel gesproken, ik heb hem mijn advies gegeven over zijn situatie." Een oplossing lijkt er wel aan te gaan komen. Na een half jaar op de bank bij Waasland-Beveren gezeten te hebben, heeft Coosemans weinig zin om weer vanaf de zijlijn toe te kijken.

De sluitpost werd naar Mechelen gehaald om de eerste keuze te worden, maar ziet nu Jean-François Gillet in doel staan. PEC Zwolle wil gebruik maken van zijn zorgwekkende situatie. De club van Ron Jans hoopt KV Mechelen te overtuigen om Coosemans voor minstens één seizoen uit te lenen. KV Mechelen moet eerst nog akkoord gaan met een uitleenbeurt.