Ajax-huurling ziet kansen in Amsterdam: Moet mogelijk zijn in de Arena

Ajax-huurling ziet kansen in Amsterdam: "Moet mogelijk zijn in de Arena"

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2015 om 20:50do 13-08-2015 om 20:50

Voor Lesly de Sa staat er aankomende zaterdag een speciaal affiche op de rol. De aanvaller wordt dit jaar door Willem II gehuurd van Ajax. Aankomend weekeinde staan deze twee ploegen tegenover elkaar. De Sa denkt een goede kans te hebben tegen de Amsterdammers.

"Maar we moeten niet overdrijven. Er zit een speciaal tintje voor mij aan deze wedstrijd, maar ik probeer zo vrij mogelijk  te spelen. Wat als ik scoor? Dan zal ik gewoon juichen.  Als je scoort, mag je blij zijn. Maar ik zal niet uitdagend juichen, hoor", zegt hij tegen Omroep Brabant.

"In deze Eredivisie kan iedereen van elkaar winnen", gaat hij verder. "En wij hebben een goede groep en gaan voor elkaar door het vuur. Als wij ons eigen spel spelen, moet er wel wat mogelijk zijn in de Arena. Al zal het natuurlijk niet makkelijk worden."

De Sa maakte jarenlang deel uit van de Ajax-opleiding. Van een definitieve doorbraak in Amsterdam kwam het nog niet. "Ik hoop dit jaar zoveel mogelijk wedstrijden te spelen voor Willem II", aldus De Sa, die vorig jaar aan Go Ahead Eagles werd verhuurd. "Door nu een goed seizoen te draaien, wil ik met het verleden afrekenen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws