FC Groningen bevestigt dubbelslag: niet één, maar twee opvolgers Botteghin

FC Groningen bevestigt dubbelslag: niet één, maar twee opvolgers Botteghin

14-08-2015 08:14
11

FC Groningen heeft twee nieuwe spelers. Etienne Reijnen komt over van SC Cambuur en Kasper Larsen is afkomstig van het Deense Odense BK. Dat meldt de club vrijdag via de officiële kanalen.

De 22-jarige Larsen tekent net als Reijnen een contract voor drie seizoenen. Eerstgenoemde wordt vrijdag medisch gekeurd, maar werd in de ochtend al wel voorgesteld aan de pers. Larsen kost FC Groninen 450.000 euro, terwijl voor Reijnen 400.000 euro overgemaakt diende te worden. De 1 meter 90 lange Larsen doorliep verschillende nationale jeugdelftallen.

De komst van Reijnen diende zich al wat langer aan. "Het is heel snel gegaan. Er speelde al wel een tijdje iets", aldus de verdediger op de website van zijn management Soccer Vision. "Ik had al wel begrepen dat ik een serieuze kandidaat zijn voor het geval Botteghin zou vertrekken, maar verder was er geen contact geweest."

"Ik heb ook met trainer Erwin van de Looj gesproken. Het was een prettig gesprek waar we het vooral over tactische zaken hebben gehad", vervolgt Reijnen. "Groningen speelt net even wat anders dan Cambuur, maar dat is bij alle clubs anders. Verder ging het onder andere over wat ze van me verwachten. Het idee is dat ik naast mijn voetballende kwaliteiten een stuk persoonlijkheid meeneem."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie