Groot talent naar Feyenoord: We zijn druk bezig om het nu allemaal af te ronden

Groot talent naar Feyenoord: "We zijn druk bezig om het nu allemaal af te ronden"

20-08-2015 11:39
3

Feyenoord is druk bezig om Emil Hansson te contracteren. De zeventienjarige Noorse middenvelder staat al jaren op het scoutingslijstje van de Rotterdammers en maakt nu zo goed als zeker de overstap naar de stadionclub.

Daarmee slaat Feyenoord een flinke slag. Hansson wordt, naast Martin Odegaard, namelijk gezien als één van de grootste talenten van Noorwegen, zo meldt RTV Rijnmond. "We zijn druk bezig om het nu allemaal af te ronden", bevestigt Martin van Geel bij de regionale omroep.

Deze zomer werkte de technisch vaardige Hansson nog een stage af op Varkenoord en dat is goed bevalllen. Nu heeft Feyenoord Hansson een jeugdcontract voorgelegd. De onderhandelingen bevinden zich in de afrondende fase, maar er is nog geen sprake van een akkoord. Hansson sluit, als het contract eenmaal getekend is, aan bij Feyenoord O19.

De rechtspoot komt over van SK Brann en kost de Rotterdammers slechts zo'n 50.000 euro. Vorige winter zou FC Twente nog een bod hebben uitgebracht van 270.000 euro, maar dat werd door Brann geweigerd.