Promovendus gaat voor vuurwerk in slotweek transfermarkt: 'Kijken ook in Duitsland'

Promovendus gaat voor vuurwerk in slotweek transfermarkt: 'Kijken ook in Duitsland'

24-08-2015 10:58
2

De Graafschap staat na drie duels in de Eredvisie nog zonder punten. De Doetinchemmers verloren zaterdag met 1-0 bij concurrent en mede-promovendus Roda JC Kerkrade. Trainer Jan Vreman speurt op de transfermarkt naar versterkingen en kijkt voor nieuwelingen ook naar Duitsland.

Het is duidelijk dat er nog iets moet gebeuren bij De Graafschap, dat interesse zou hebben in Gianluca Nijholt, Cas Peters en Denni Avdic. "We zoeken een middenvelder en een spits. De financiële middelen zijn echter beperkt. Ik oriënteer me ook op de Duitse markt in de lagere divisies. Dat soort spelers passen dikwijls bij de mentaliteit van De Graafschap", meent Vreman in gesprek met De Telegraaf.

Robin Pröpper, door een blessure van Ted van de Pavert de captain van Vreman, blikte terug op het duel met Roda. "Elke wedstrijd is een nieuwe uitdaging. De komende tegenstander is Excelsior, een ploeg waartegen we punten kunnen en moeten pakken", weet het broertje van PSV'er Davy Pröpper. Robin strijdt tegen degradatie, zijn broer voor de titel. "Een enorm verschil, maar ik denk dat het voor ons allebei een lang seizoen wordt."