Tottenham doet zaken met Everton: pijlsnelle international tekent voor drie jaar

Tottenham doet zaken met Everton: pijlsnelle international tekent voor drie jaar

Gepubliceerd: dinsdag 1 september 2015 om 20:54di 01-09-2015 om 20:54

Everton heeft op de valreep nog zaken gedaan met Tottenham Hotspur. Beide clubs maken dinsdagavond bekend dat Aaron Lennon de overstap maakt naar de club uit Liverpool. Hij heeft voor drie jaar getekend op Goodison Park. 

In de tweede seizoenshelft van de afgelopen Premier League-jaargang was Lennon al actief voor Everton. Die samenwerking verliep succesvol, maar in de zomer kwamen de twee subtoppers er niet uit over een definitieve deal. Nu hebben The Toffees dus alsnog een akkoord weten te bereiken over de 28-jarige dribbelaar, die meer dan 350 wedstrijden speelde voor Tottenham. 

"We zijn ontzettend blij met de terugkeer van Aaron naar Everton. Hij had in het afgelopen halfjaar een belangrijke rol in ons elftal en we hopen dat hij die draad hier snel weer oppakt. Hij geniet aanzien in de kleedkamer, heeft veel ervaring in de competitie en hij voegt enorm veel kwaliteit toe aan ons elftal", aldus manager Roberto Martinez. 

Everton zou ongeveer zes miljoen euro betalen voor Lennon, die tien jaar geleden de overstap maakte van Leeds United naar Spurs.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws