Mogelijk tweede weerzien voor spits: Gehoord dat Ajax mij een afscheid wil geven

Mogelijk tweede weerzien voor spits: "Gehoord dat Ajax mij een afscheid wil geven"

Gepubliceerd: vrijdag 4 september 2015 om 12:02vr 04-09-2015 om 12:02

Kolbeinn Sigthórsson keerde donderdag voor even terug op de plek waar hij de laatste vier jaar actief was. De IJslander vertrok deze zomer bij Ajax, maar van een officieel afscheid kwam het nog niet.

Als het aan Sigthórsson ligt, komt daar snel verandering in. "Het is mooi om even terug te zijn in Amsterdam, wat een bekende plek voor mij is. Ik heb hier veel goede herinneringen, zoals drie kampioenschappen, maar ook ups en downs gehad", blikt hij terug in gesprek met Ajax TV. Daarmee doelt de IJslander op de vele blessures die een écht persoonlijk succes in de weg stonden.

"Ik heb niet een keer een volledig seizoen gespeeld, dan wordt het lastig om op topniveau te presteren. Ik moest te vaak weer fit worden, maar ik ben wel belangrijk geweest voor Ajax. Ik heb gehoord dat Ajax mij een afscheid wil geven. Ik weet niet welke dag het beste is, maar hopelijk kom ik nog eens terug in de Arena."

Inmiddels speelt Sigthórsson voor FC Nantes. Bij de Franse club speelde de aanvaller inmiddels in vier competitiewedstrijden mee, maar scoren deed hij nog niet.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws