Chelsea-huurling op de bank beland bij Vitesse: Geen recht van spreken

Chelsea-huurling op de bank beland bij Vitesse: "Geen recht van spreken"

29-09-2015 08:59

Vitesse kreeg afgelopen zomer de nodige goudmijntjes van Chelsea binnen op huurbasis. Eén van hen is Isaiah Brown, die zijn aflopende contract bij Chelsea met vier jaar verlengde. "Chelsea ziet het in mij zitten."

Denkt Brown dat hij een goede kans maakt om in de hoofdmacht van Chelsea te komen? "Die kans is er altijd. Als Chelsea het niet in mij zou zien zitten, dan had de club mijn contract niet verlengd. Ik heb regelmatig contact met mensen van de club. Misschien word ik na mijn periode bij Vitesse nog een keer uitgeleend, in Engeland. En dan kijken we wel verder. Spelen in Chelsea 1, dat is mijn grote droom", stelt de voetballer in de Gelderlander.

Wedden

Meer odds

Brown is na een aardige start zijn basisplek bij Vitesse kwijtgeraakt. "Misschien denken sommige mensen dat ik moet spelen bij Vitesse, omdat ik van Chelsea kom. Dat zie ik niet zo. Je moet het verdienen te spelen. Niemand heeft een garantie", stelt hij naar aanleiding van de keuze van Peter Bosz. Op het moment van de keuze trainde Vitesse ook hard. "Als ik in dat ritme door zou gaan, dan zou ik geblesseerd kunnen raken. Nu probeer ik mijn plek in het team te heroveren. Als ik drie jaar verder was geweest, dan zou ik er wat van zeggen als ik niet speelde. Nu doe ik dat niet. Dit is mijn eerste seizoen met deze manier van voetballen. Dan kan ik niet gaan klagen. Ik heb nog geen recht van spreken."