'Liverpool en Juventus strijden om op voetstuk geplaatste sensatie'

'Liverpool en Juventus strijden om op voetstuk geplaatste sensatie'

27-10-2015 12:12
1

Domenico Berardi staat bekend als sensatie van de Serie A. De aanvaller van Sassuolo heeft niet alleen de interesse van Juventus, maar ook van Liverpool gewekt. Sassuolo denkt dat het de 21-jarige aanvaller binnen de kortste keren kwijtraakt.

Het ziet er namelijk sterk naar uit dat Juventus al in januari een poging wil wagen bij Sassuolo om Berardi los te weken. De international van Italië onder-21 staat echter ook op de lijst bij Liverpool, waar Jürgen Klopp sinds korte tijd de scepter zwaait. "Ik kan niet uitsluiten dat Berardi in januari een transfer maakt", zei directeur Giovanni Carnevali van Sassuolo tegenover Tuttosport. "Dat doen wij niet bij deze club."

"Vorig jaar hebben we tien miljoen in hem geïnvesteerd", gaat het directielid verder. Daarmee kon Sassuolo de rechten kopen van de aanvaller. Opvallend genoeg was Juventus in het verleden ook gedeeltelijk eigenaar van Berardi. "Nu is hij een speler van Sassuolo, volledig zelfs. Maar we hoeven niet per se te verkopen. Met Juventus voeren we open gesprekken. Dat is een voordeel, maar Juventus is niet de enige club met interesse."