Heb PSV al tien wedstrijden zien spelen, dus mijn mening staat vast

"Heb PSV al tien wedstrijden zien spelen, dus mijn mening staat vast"

07-12-2015 21:09
10

PSV ontvangt dinsdagavond in het Champions League-duel met CSKA Moskou een tegenstander zonder al te veel vertrouwen. De Russen wisten al zes wedstrijden op rij niet te winnen.

"We zijn op dit moment een beetje een gewond dier", zei voormalig AZ-middenvelder Pontus Wernbloom op de persconferentie, meldt Voetbal International. "We hebben de laatste wedstrijden absoluut niet goed gespeeld. We moeten echt beter. Geen excuses. Hopelijk kunnen we het morgen tegen PSV omdraaien, dat zou mooi zijn."

Met AZ speelde Wernbloom al regelmatig in Eindhoven, al biedt dat weinig perspectief voor de Zweed. "Volgens mij heb ik hier alleen maar verloren, haha. Het is hier altijd lastig. Ze hebben een geweldige ploeg. Ze spelen hetzelfde als de meeste Nederlandse ploegen en zijn daarin een van de besten in Nederland. Maar hopelijk kunnen wij ze morgenavond pijn doen."

Trainer Leonid Slutsky bekeek PSV in de uitwedstrijd bij Vitesse (0-1), maar daaraan verbind hij weinig conclusies. "Ik heb PSV daarvoor al tien wedstrijden zien spelen, dus mijn mening over hen staat al wel vast. Ik verwacht dat ze gaan aanvallen. Wij moeten daarvan profiteren op de counter, willen we punten pakken."

Voor CSKA Moskou rest bij een overwinning slechts een plek in de Europa League. PSV maakt nog kans op overwintering in het miljoenenbal.