Groep A: Real Madrid zorgt dankzij Ronaldo voor ongelooflijke veegpartij

Groep A: Real Madrid zorgt dankzij Ronaldo voor ongelooflijke veegpartij

08-12-2015 22:38
3

Real Madrid heeft dinsdagavond stevig uitgehaald in de Champions League. In het Bernabéu werd het arme Malmö FF van de kaart geveegd, mede dankzij een indrukwekkende Cristiano Ronaldo.

Real Madrid – Malmo FF
Real Madrid was al geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League en zette dinsdagavond in eigen huis de kroon op het goede werk in de groepsfase. Karim Benzema opende de score en verdubbelde even later in de eerste helft de marge ook: 2-0. Vervolgens was het tijd voor de grote Ronaldo-show. Na al twee assists te hebben gegeven maakte de Portugese vedette de 3-0 met een rake vrije trap.

Wedden

Meer odds

In de minuten na rust was het opnieuw raak. In een tijdsbestek van enkele minuten trof Ronaldo twee keer doel, wat zijn hattrick betekende. Het was zijn tiende doelpunt in de groepsfase van de Champions League en daarmee verbrak hij zijn eigen record van vorig seizoen. Even later maakte hij ook nog de 6-0 en zijn elfde van dit Champions League-seizoen. Na goals van Mateo Kovacic en Benzema vond Real het welletjes bij 8-0.

Paris Saint-Germain – Shakhtar Donetsk
Paris Saint-Germain liet na de groepsfase van de Champions League met een écht goed gevoel af te sluiten. Shakhtar Donetsk hield lang gelijke tred met de Franse thuisclub, dat uiteindelijk wél won door een doelpunt van Lucas Moura: 1-0. Door het resultaat eindigt PSG op de tweede plek in groep A, op gepaste afstand (twee punten) van Real Madrid. Shakhtar Donetsk verzekert zich door een beter onderling resultaat met Malmö van een ticket voor de Europa League.