Van de Beek schrikt bij Ajax: Die jongens zeiden van: pas op

Van de Beek schrikt bij Ajax: "Die jongens zeiden van: pas op"

Gepubliceerd: vrijdag 11 december 2015 om 09:47vr 11-12-2015 om 09:47

Ajax bleek donderdag niet bij machte om Molde FK te verslaan: 1-1. Donny van de Beek opende vroeg in de eerste helft de score, maar Ajax was ook afhankelijk van het resultaat dat Fenerbahçe thuis tegen Celtic boekte. Ricardo van Rhijn maakte tegen Molde weer eens minuten en kijkt samen met doelpuntenmaker Van de Beek terug.

"Je moet natuurlijk zelf winnen, dan kun je afwachten wat de anderen hebben gedaan", stelt Van de Beek tegenover Ajax TV. De jonge middenvelder luisterde zijn basisdebuut in Europees verband op met een doelpunt. "Die keeper zat ook helemaal mis, lekker dat hij erin gaat. Als die bal erin zit, denk je helemaal nergens aan." Pas seconden later kwam Van de Beek erachter dat zijn hoofd bloedde. "Die jongens zeiden van: pas op, je hebt bloed. Maar ik moest weer snel herstellen. In de rust zag ik dat er een flinke wond op zat."

Voor Ajax viel de bal in de tweede helft niet goed, maar de Amsterdammers speelden ook niet groots. "We moeten leren van wat we fout hebben gedaan en ons nu volledig richten op de competitie. Zondag staat Utrecht alweer te wachten", weet Van de Beek. Ook Van Rhijn komt bij Ajax TV aan het woord. "We wisten dat de kans klein was om door te gaan, maar dat het nog wel mogelijk was. Daarom is het zo teleurstellend dat je zelf in eigen huis niet wint. Ik ben blij met mijn assist. Maar dat kleine succes wordt wel overschaduwd door het resultaat."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws