Speurend NEC kan transfertarget op de buik schrijven na witte rook uit Schotland

Speurend NEC kan transfertarget op de buik schrijven na witte rook uit Schotland

29-12-2015 21:35
1

NEC kan de komst van Eiji Kawashima definitief uit het hoofd zetten. De Japanse goalie was in beeld om de selectie van de Nijmegenaren te versterken. De Aziaat heeft dinsdag echter een contract getekend bij Dundee United. 

De Schotse club maakt dat wereldkundig via de officiële kanalen. 72-voudig international Kawashima leek eerder deze maand al aan de slag te gaan bij Dundee, maar gedoe rond zijn werkvergunning gooide toen nog roet in het eten. NEC hoopte toe te kunnen slaan en de sluitpost te verleiden tot een transfer naar Nederland. Zover zal het dus niet komen. Kawashima heeft in Schotland een verbintenis tot het einde van het seizoen getekend.

NEC wil graag een extra sluitpost aan de selectie toevoegen in de winter. De huidige nummer zes van de Eredivisie kampt al het gehele seizoen met problemen onder de lat. Joshua Smits en Hannes Halldórsson raakten geblesseerd en zijn zeker tot maart 2016 uitgeschakeld, terwijl het contract van de Benjamin Kirsten onlangs werd ontbonden. De naam van de Poolse doelman Maciej Gostomski zingt rond in Nijmegen.