'Lazio aan de bak: voormalig Vitessenaar in beeld, Liverpool en United loeren'

'Lazio aan de bak: voormalig Vitessenaar in beeld, Liverpool en United loeren'

31-12-2015 09:22

SS Lazio is van plan om in januari de selectie te versterken met in ieder geval één verdediger. Vanwege de lange afwezigheid van Stefan de Vrij (knieblessure) is de spoeling dun geworden in de Romeinse defensie. Trainer Stefano Pioli heeft zijn pijlen gericht op een voormalig speler van Vitesse, zo schrijven Italiaanse media deze week. 

Luca Caldirola (foto) zou namelijk op het lijstje staan van de huidige nummer tien van de Serie A. De Italiaanse stopper werd in het seizoen 2010/2011 door Vitesse gehuurd van Internazionale. Later speelde de 24-jarige Caldirola ook nog voor Cesena en Brescia. Zijn huidige werkgever Werder Bremen verhuurde hem afgelopen zomer aan SV Darmstadt. In januari volgt er voor de voormalig jeugdinternational dus mogelijk een terugkeer in de Serie A. 

Het dreigt voor Lazio sowieso een drukke transferperiode te worden. Keeeper Federico Marchetti staat naar verluidt in de belangstelling van Liverpool, terwijl Manchester United de pijlen heeft gericht op aanvaller Felipe Anderson. De jonge Braziliaan moet minimaal 35 miljoen euro opleveren. Ook een vertrek van aanvoerder Lucas Biglia ligt op de loer. Valencia wordt gelinkt aan de Argentijnse controleur.