Hiddink valt van zijn stoel van verbazing en kraakt Premier League-collega

Hiddink valt van zijn stoel van verbazing en kraakt Premier League-collega

31-12-2015 10:23

Chelsea kan Loïc Remy geen basisplek garanderen op Stamford Bridge, waardoor een winterse transfer lonkt. Remi Garde, manager van Aston Villa, ziet het wel zitten in de Franse spits.

De Fransman maakte er woensdag geen geheim van Remy graag naar de hekkensluiter van de Premier League te halen. Dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij Guus Hiddink. De Chelsea-manager is niet gediend van de belangstelling. "Het ontbreekt hem aan respect", zegt hij in de Engelse pers.

Hiddink is niet blij met de manier waarop Garde en Aston Villa te werk gaan. Chelsea heeft de belangstelling moeten vernemen via de media en zo werkt het niet. "Nee, dat klopt", reageert Hiddink. "Als je geïnteresseerd bent, moet je eerst naar de eigenaren gaan. Dát is de juiste volgorde."

Remy verruilde anderhalf jaar geleden Queens Park Rangers voor Chelsea, waar hij zijn handtekening zette onder een vierjarig contract. Een succes is de samenwerking niet. Hiddink: "Ik ben absoluut bereid hem een kans te geven. We laten spelers niet via een zijdeur vertrekken. Hopelijk kan Loïc bewijzen dat hij niet voor niets een Chelsea-speler is."