PSV-transfer nadert ontknoping: We willen hem eerst laten acclimatiseren

PSV-transfer nadert ontknoping: "We willen hem eerst laten acclimatiseren"

02-01-2016 14:02
30

Het lijkt een kwestie van dagen, of zelfs uren, dat PSV een winterse versterking kan verwelkomen. De regerend landskampioen hoopt namelijk dit weekend de transfer van Luiz Beto da Silva uit Peru af te ronden. "Ik verwacht dat het wel goed gaat komen", aldus technisch manager Marcel Brands.

"Daar zijn we druk mee bezig. Als dat allemaal lukt, proberen we het dit weekend af te ronden. Zijn club (Sporting Cristal, red.) gaf aan dat ze nog iets van een transfersom wilden hebben, terwijl zijn contract afliep. Als dat is opgelost, kunnen we de transfer definitief maken", laat Brands weten aan FOX Sports.

Wedden

Meer odds

De Eindhovenaren zijn al rond met de negentienjarige speler. Dat akkoord was er al rond de kerstdagen. Wanneer Beto da Silva zich officieel PSV'er mag noemen, sluit de aanvaller aan bij Jong PSV. "Hij is afgelopen week negentien geworden. We willen hem eerst laten acclimatiseren. Hij is een buitenspeler die op beide kanten kan spelen."

PSV ontdekte de Zuid-Amerikaan op een onder twintig-toernooi. "Waar ook Gastón Pereiro speelde. Hij was daar de jongste van Peru. Bij zijn club heeft hij in de play-offs meegedaan", besluit Brands.