Update: Drogba ontkent ingrijpend toekomstbesluit en is nog niet van Chelsea

Update: Drogba ontkent ingrijpend toekomstbesluit en is nog niet van Chelsea

07-01-2016 09:47
7

Er komt mogelijk een einde aan de glansrijke carrière van Didier Drogba. De Ivoriaanse superster zou aan de clubleiding van Montréal Impact laten weten dat hij stopt.

Dat weet het doorgaans goed geïnformeerde L'Equipe te melden. Mocht de 37-jarige Drogba zijn voetbalschoenen inderdaad aan de wilgen hangen, dan lijkt een terugkeer naar Chelsea aanstaande. De Ivoriaan kan aansluiten bij de technische staf van de Londense topclub en een samenwerking aangaan met de onlangs teruggekeerde coach Guus Hiddink.

Drogba maakt er geen geheim van dat hij open staat voor een bestuurlijke functie bij zijn oude liefde. Met Chelsea was de aanvaller bijzonder succesvol. In 2012 won Drogba de Champions League en ook werden er vier landstitels veroverd met de Londense club. De Ivoriaan speelde verder voor Le Mans, Guingamp, Olympique Marseille, Galatasaray en Shanghai Shenhua. Ook met Galatasaray werd hij landskampioen.

Update 09:47 uur
Drogba heeft, in tegenstelling tot eerdere berichten, nog geen beslissing genomen over zijn toekomst als profvoetballer. Dat zegt hij op Twitter. 'Ik heb het einde van mijn voetballoopbaan nog niet aangekondigd en ben nog steeds in gesprek met Montréal Impact over mijn toekomst', aldus de Chelsea-legende.