NAC moet inhaalslag maken: Hebben de eerste divisie gewoon onderschat

NAC moet inhaalslag maken: "Hebben de eerste divisie gewoon onderschat"

10-01-2016 09:51
5

NAC Breda wil zo snel mogelijk terug naar de Eredivisie. De ploeg van Marinus Dijkhuizen staat vooralsnog op een derde plaats in de Jupiler League. Michael Dingsdag is dan ook niet tevreden over de eerste seizoenshelft.

"Individueel hebben wij de beste spelers in de eerste divisie", zegt de verdediger in het Eindhovens Dagblad. "Wij hebben ook de breedste selectie, maar zijn niet het beste team."

Wedden

Meer odds

Dingsdag gelooft ondanks negen punten achterstand nog altijd in het kampioenschap. "Wij hebben één doel: promotie. Druk van buitenaf voelen wij niet, omdat wij onszelf die druk opleggen. Wij zijn de grote favoriet."

De oud-speler van onder meer sc Heerenveen geeft toe dat NAC er te makkelijk over dacht. "Aan het begin van dit seizoen hebben we het echter te makkelijk opgenomen. Kampioen worden, dat doen wel effe, was de gedachte. Zo makkelijk gaat dat niet. Over het hele veld is het één tegen één, lange ballen en er zitten soms vierhonderd man op de tribune. Dat is wennen. Ook voor mij. Je kan er kort of lang over praten, maar wij hebben de eerste divisie gewoon onderschat. De eerste seizoenshelft was ronduit teleurstellend."