'Transfer lonkt voor Roda-speler: Engels vijftal, Napoli en Stuttgart melden zich'

'Transfer lonkt voor Roda-speler: Engels vijftal, Napoli en Stuttgart melden zich'

13-01-2016 10:22
5

Edwin Gyasi kan zich mogelijk opmaken voor een fraaie transfer. De vleugelaanvaller van Roda JC staat volgens boulevardkrant The Daily Mail in de belangstelling van een vijftal clubs uit Engeland. 

Daarnaast schijnen ook SSC Napoli en VfB Stuttgart de 24-jarige Gyasi op de voet te volgen. Deze jaargang kwam de voormalig speler van FC Twente en De De Graafschap zeventien keer in actie namens Roda. Hij scoorde één keer. De Limburgers namen Gyasi een jaar geleden over van Heracles Almelo. 

Volgens The Daily Mail wil Gyasi, die in Kerkrade nog vastligt tot medio 2017, graag de overstap maken naar Engeland. Op dit moment zou er door Roda onderhandeld worden met vijf ploegen uit het Championship, het tweede niveau van Engeland. Het dagblad schrijft niet om welke clubs het gaat. 

Met een mogelijk vertrek van Gyasi in het achterhoofd is Roda ondertussen druk bezig met het halen van versterkingen voor de aanval. Rydell Poepon kwam over van FK Qarabag en buitenspeler Kristoffer Peterson werd gehuurd van FC Utrecht. Roda zou bovendien bezig zijn met de komst van Mike van Duinen