Update: Roda slaat wéér toe en heeft zevende versterking binnen

Update: Roda slaat wéér toe en heeft zevende versterking binnen

24-01-2016 13:23
15

Roda JC heeft winteraanwinst nummer zeven bijna binnen. Het Limburgs Dagblad meldt zondagochtend dat de formatie uit Kerkrade Martin Milec gaat huren van Standard Luik. 

De 24-jarige Milec is een rechtsback van Sloveense afkomst. De vleugelverdediger heeft drie interlands op zijn naam staan. Momenteel staat Milec nog onder contract bij Standard Luik. De Belgische topclub nam hem in de zomer van 2014 voor ongeveer één miljoen euro over van NK Maribor. Dit seizoen kwam Milec twaalf keer in actie in de Jupiler Pro League. Hij was één keer trefzeker. 

Indien Roda zich inderdaad gaat versterken met Milec, dan is de international winteraanwinst nummer zeven voor de Limburgers. De afgelopen weken werden reeds middenvelder Ugur Inceman (Konyaspor), vleugelaanvaller Kristoffer Peterson (FC Utrecht), spits Rydell Poepon (FK Qarabag), verdediger Jordy Buijs (sc Heerenveen), verdediger Marcos Gullón (Apollon Limassol) en middenvelder Georgi Zhukov aangetrokken. Laatstgenoemde wordt eveneens gehuurd van Standard Luik.

Update 13:23 uur
Roda heeft via technisch directeur Ton Caanen bevestigd dat Milec de nieuwste aanwinst van de club is. Dat liet de td weten aan FOX Sports. Roda huurt de speler voor de rest van het seizoen van Standard. Hij is de zevende winterse versterking voor Roda.