Fraser niet happy met middenvelder: 'Anderen geven wél altijd 110 procent'

Fraser niet happy met middenvelder: 'Anderen geven wél altijd 110 procent'

26-01-2016 15:24
5

ADO Den Haag gaat in speelronde twintig van de Eredivisie op bezoek bij hekkensluiter De Graafschap. ADO-trainer Henk Fraser kan in het duel weer beschikken over Aaron Meijers. Hij ontbrak in de voorbije twee wedstrijden wegens een blessure. 

Meijers keert direct terug in de basis. Voor middenvelder Roland Alberg is nog altijd geen basisplaats weggelegd. De voormalig aanvoerder van de residentieclub moet het al maanden doen met een plek op de bank. "Alberg heeft veel kwaliteiten", legt Fraser uit aan Omroep West. "Maar ik heb gekozen voor fitheid en betrokkenheid. Als hij superfit is, is hij een speler die het verschil kan maken."

Wedden

Meer odds

"Ik zie bij anderen dat zij op een training en tijdens de wedstrijden wél 110 procent geven, bij Alberg zie ik dat niet altijd. Misschien lever je voetballend en qua creativiteit wel wat in, maar sinds Danny Bakker, Kevin Jansen en Timothy Derijck op het middenveld spelen, zijn we een stuk moeilijker te verslaan."

Fraser verwacht op De Vijverberg een fysiek zware wedstrijd. "Als wij tegen De Graafschap dezelfde passie kunnen brengen als bijvoorbeeld de tweede helft tegen Cambuur, dan denk ik dat wij met onze kwaliteiten een goede uitslag kunnen neerzetten", aldus de trainer.