'Spannende dagen voor De Jong: lucratieve aanbiedingen stromen binnen'

'Spannende dagen voor De Jong: lucratieve aanbiedingen stromen binnen'

30-01-2016 17:33
7

Nigel de Jong gaat een aantal spannende dagen tegemoet in de slotweek van de winterse transferperiode. Een overstap naar de Verenigde Staten zit nog steeds in het vat voor de controleur van AC Milan.

De Jong leek op weg naar LA Galaxy, maar de club uit Los Angeles heeft op de valreep concurrentie gekregen van Orlando City en New York City FC. Dat meldt Sky Sport Italia zaterdag. Het is onzeker hoe de toekomst van de ervaren middenvelder (31) eruit gaat zien. De kans op een transfer in de laatste drie dagen van de transferperiode is lijkt groot.

Milan is immers in verregaande onderhandelingen met de drie Major League Soccer-clubs over De Jong. De Oranje-international kan niet rekenen op speeltijd onder trainer Sinisa Mihajlovic en drukt met zijn salaris zwaar op de Milanese begroting.

Naast De Jong staat ook een andere middenvelder van de Rossoneri op de nominatie om de overstap te maken naar de Verenigde Staten. Antonio Nocerino sloeg vrijdag een aanbieding DC United af, maar lijkt wél te vallen voor de avances van New York City FC. Het is niet bekend of de twee mogelijke deals rond De Jong en Nocerino met elkaar te maken hebben.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast