Update: Celtic heeft oud-speler van NAC niet meer nodig na komst Kazim

Update: Celtic heeft oud-speler van NAC niet meer nodig na komst Kazim

De aanstaande overstap van Colin Kazim-Richards naar Celtic heeft gevolgen voor Nadir Ciftci. De aanvaller verkast van de Schotse topclub naar Eskisehirspor. 

De Turken gaan Citfci (23) maandag op huurbasis inlijven. Pierre van Hooijdonk, die de belangen behartigt van de oud-speler van onder meer NAC Breda, laat dat weten aan The Daily Record. 

"Nadir is momenteel onderweg naar Turkije. We hopen snel overeenstemming te bereiken met Eskisehirspor. De bedoeling is dat hij dit seizoen op huurbasis daar afmaakt", aldus van Hooijdonk. "Nadir wil elke week spelen en we hopen dat dat in Turkije gaat lukken."

Celtic nam de Nederlands-Turkse aanvaller afgelopen zomer over van Dundee United. In Glasgow kwam Ciftci dit seizoen pas tot 22 optredens en vier treffers. De regerend landskampioen hoopt zich vandaag niet alleen te verzekeren van Kazim-Richards. Ook vleugelaanvaller Patrick Roberts (Manchester City) wordt waarschijnlijk gehuurd. 

Update 22.38: Het vertrek van Ciftci naar Turkije is officieel. Celtic maakt maandag bekend dat de vleugelaanvaller inderdaad voor een halfjaar verhuurd wordt aan Eskisehirspor. De Schotse topclub wenst Ciftci veel succes in de Süper Lig. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s