Verheugd Roda presenteert Van Duinen als achtste aanwinst

Verheugd Roda presenteert Van Duinen als achtste aanwinst

01-02-2016 15:33
21

Mike van Duinen keert terug in de Eredivisie. De aanvaller wordt door Roda JC Kerkrade voor een halfjaar van Fortuna Düsseldorf gehuurd, maar de club heeft geen optie tot koop bedongen. Van Duinen is na Ugur Inceman, Kristoffer Peterson, Rydell Poepon, Marcos Gullón, Jordy Buijs, Georgi Zhukov en Martin Milec de achtste aanwinst.

VoetbalPrimeur wist eerder al te melden dat een transfer aanstaande was. De deal met de 24-jarige aanvaller is nu ook door Roda gemeld op de clubsite. Van Duinen is blij dat hij een halfjaar in de Eredivisie mag gaan spelen. "Ik heb een aantal gesprekken gehad met Roda JC en daar heb ik een goed gevoel bij gekregen. Het eerste halfjaar had ik bij Fortuna Düsseldorf op meer speeltijd gehoopt", laat Van Duinen optekenen.

"En aangezien ik gewoon zoveel mogelijk wil spelen, ben ik blij dat Roda JC voorbijkwam", vervolgt de aanvaller. Ton Caanen, technisch directeur van Roda, is blij met de buitenkans. "Wij zijn al enige tijd met Mike in gesprek en zijn dan ook verheugd dat we hem vlak voor het verstrijken van de transferdeadline nog kunnen toevoegen aan de selectie. Een type speler die de Eredivisie kent en past bij Roda JC."