Gent-trainer twijfelt aan Boussoufa: Vedetten spelen bij Barcelona of Madrid

Gent-trainer twijfelt aan Boussoufa: "Vedetten spelen bij Barcelona of Madrid"

Gepubliceerd: woensdag 3 februari 2016 om 17:46wo 03-02-2016 om 17:46

Mbark Boussoufa keerde in de afgelopen transferperiode terug bij AA Gent. Hoewel de 31-jarige dribbelaar groots werd onthaald, lijkt trainer Hein Vanhaezebrouck niet erg enthousiast.

Vanhaezebrouck wist niet eens dat zijn club al twee weken in gesprek was met Boussoufa, die op huurbasis overkwam van Lokomotiv Moskou. "'Dat is ook nieuws voor mij", stelt hij in Het Nieuwsblad. "Zijn naam is een paar keer gevallen, maar ik was ook verrast dat hij naar Gent komt. Ik denk dat de directie heeft geoordeeld op basis van het verleden van Mbark bij de club."

De in Amsterdam geboren Marokkaanse international verliet Gent tien jaar geleden voor Anderlecht, waar hij twee keer tot beste speler van de Belgische competitie werd uitgeroepen. Vanhaezebrouck twijfelt echter of de 31-jarige Boussoufa nog steeds een meerwaarde is. "Hij heeft gekozen voor de centen. Die heeft hij intussen ook, maar hij is wel zijn voetbalplezier kwijt."

"Ik heb ook tegen de groep gezegd dat we Mbark moeten aanvaarden, dat we hem moeten helpen en een kans geven", vervolgt de Gent-trainer, die 'zijn aanwinst' niet inschreef voor de Champions League. Bovendien laat hij weten sterallures niet te tolereren. "Vedetten spelen bij Barcelona, Real Madrid en bij clubs in de top van de Engelse en Duitse competitie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws