Kraay jr. besluit op te stappen: Dan ben ik in mijn wiek geschoten, ja

Kraay jr. besluit op te stappen: "Dan ben ik in mijn wiek geschoten, ja"

15-02-2016 23:04
1

Voor Hans Kraay jr. kwam er maandag abrupt een einde aan zijn dienstverband bij DOVO. De trainer c.q. presentator was er niet blij mee dat de hoofdklasser zijn betrokkenheid in twijfel trok.

"Ik kreeg vanmorgen een mail dat het bestuur en de businessclub twijfelden of ik mijn volledige focus had bij DOVO. Dan ben ik in mijn wiek geschoten, ja. We hebben gezegd 'laten we maar eens koffie gaan drinken' en een paar uur later waren we uit elkaar", liet Kraay jr. maandag weten aan tafel bij Voetbal Inside. "Ik maak ontzettend veel fouten, maar niemand kan zeggen dat ik niet gepassioneerd ben."

Kraay jr. vindt echter niet dat zijn vertrek groter moet worden gemaakt dan het is. "Ik vind het leuk om te trainen, dat doe ik met ontzettend veel passie. Bij Lienden is het zeven jaar aardig gegaan, bij Cuijk is het aardig gegaan. Nu staan we op de derde plek, dat betekent play-offs. Vijf van de negen ploegen die zich daarvoor plaatsen gaan meteen naar de topklasse."

"De kans is dus heel groot dat we gaan. Ik had het ontzettend graag afgemaakt. Dan kan ik hier wel gaan lachen en stoer doen, maar ik vind het heel vervelend", besluit Kraay jr., die voor volgend seizoen al wel gebakken zit. Hij gaat weer aan de slag bij Lienden.