Rel rond Kraay jr.: 'Het resultaat is bekend, we wisten wat we in huis hadden'

Rel rond Kraay jr.: 'Het resultaat is bekend, we wisten wat we in huis hadden'

17-02-2016 08:43
15

DOVO en Hans Kraay jr. maakten maandag bekend dat de trainer c.q. presentator per direct zijn biezen pakte bij de amateurclub uit Veenendaal. Johan Derksen haalde in Voetbal Inside hard uit naar DOVO-preses Bart Kelderman. Die heeft nu op zijn beurt weer gereageerd. 

Derksen stelde onder meer dat Kelderman 'een heel domme beslissing' had genomen door de focus van Kraay jr. op zijn werk bij DOVO in twijfel te trekken. Een dag na de uitzending stroomde de inbox van de preses vol. "Het was allemaal heel heftig. Je krijgt e-mails van allerlei mensen die je helemaal niet kent met daarin allerlei verwensingen", vertelt hij aan de Stentor. 

"Wat ze allemaal over je roepen in Voetbal Inside en over je vrouw, dat ging alle perken te buiten. Te belachelijk voor woorden", vervolgt Kelderman. "We hebben er gewoon met Hans over gesproken. Als bestuur mogen we best aan onze trainer vragen hoe het zit. Ik heb een eigen zaak en doe dat ook met mijn medewerkers. Het is trouwens Hans zijn eigen beslissing geweest. Hans is ontploft en het resultaat is bekend. We wisten wat we in huis hadden."