LIVE-discussie: Ten Hag voert tegen VVSB drie wijzigingen door bij Utrecht

LIVE-discussie: Ten Hag voert tegen VVSB drie wijzigingen door bij Utrecht

02-03-2016 19:44
10

FC Utrecht treedt woensdagavond aan in de halve finale van de KNVB Beker tegen de amateurs van VVSB uit Noordwijkerhout. Voor de laatste halte voor de finale in de Kuip heeft Utrecht-trainer Erik ten Hag zijn basis ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen Feyenoord op drie plaatsen gewijzigd.

In de defensie is Christin Kum zijn basisplaats kwijt aan Jeff Hardeveld (foto), die na negen maanden blessureleed zijn rentree viert. De uit vorm zijnde Nacer Barazite moet eveneens op de bank plaats nemen. Ruud Boymans krijgt de voorkeur. Hij moet samen met Sebastien Haller voor de doelpunten zorgen. Ten Hag wil met het oog op een eventuele finale geen risico nemen met Yassin Ayoub. Hij staat op scherp. Daarom speelt voor hem Andreas Ludwig.

Bij VVSB staan louter onbekende namen in de basiself. De bekendste naam is die van HEMA-stagiair Maikey Parami. Hij schoot de amateurs ten koste van FC Den Bosch naar de halve finale. Rechtsback bij VVSB is Peet van der Sloot. Hij vergat zijn schoenen mee te nemen naar de Galgenwaard. Een politiemotor zal zijn kicksen brengen.

Opstellingen

FC Utrecht: Ruiter; Hardeveld, Leeuwin, Letschert, Van der Maarel; Ludwig, Strieder, Ramselaar; Haller, Boymans, Joosten.

VVSB: Valk; Vijlbrief, Kraaijvanger, Zwart, Van der Slot; Jozic, Ruigrok, Van Niel; Bekooij, Serbony en Parami.