PSV strikt verwachte Zoet-opvolger: Noem het maar het ultieme doel

PSV strikt verwachte Zoet-opvolger: "Noem het maar het ultieme doel"

04-03-2016 14:20
7

Yanick van Osch staat ook de komende jaren onder de lat bij PSV. De Eindhovense club maakt vrijdagmiddag bekend dat het contract van de jonge doelman is opengebroken en verlengd.

Van Osch ligt nu tot de zomer van 2018 vast bij de koploper van de Eredivisie, met een optie op een extra jaar. De oude overeenkomst liep aan het einde van het seizoen af. De achttienjarige sluitpost wacht nog op zijn debuut in de hoofdmacht van PSV, maar pikt al wel regelmatig zijn minuten mee bij de beloften in de Jupiler League.

"Het voelt goed dat PSV met me door wil. Toen ik drie jaar geleden mijn eerste contract tekende, was dat al mooi. Dit is natuurlijk nog mooier", jubelt Van Osch, op dit moment de derde keeper achter Remko Pasveer en nummer één Jeroen Zoet, op de clubsite.

Kort na de ondertekening werd Van Osch gefeliciteerd door Zoet, die bij het persmoment aanwezig was. De jonge doelman hoopt de Oranje-international over een aantal jaar op te volgen onder de PSV-lat. "Dat zou natuurlijk heel mooi zijn. Noem het maar het ultieme doel. Ik ga er hard voor werken."