PSV haalt opgelucht adem in aanloop naar 'krakerweek': "Het doet pijn"

13 maart om 14:56

Jetro Willems zag zaterdagavond 'alles misgaan' in het competitieduel met sc Heerenveen. PSV speelde met 1-1 in eigen huis gelijk, wat voelde als een nederlaag. De linksback speelde niet zijn beste wedstrijd en is dan ook, net als zijn teamgenoten, kritisch.

"Ik moet eerst naar mezelf kijken: het was niet best", vertelt Willems in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het was niet iets wat ik normaal gesproken laat zien. Het was niet genoeg, dit mag niet gebeuren. Iedereen is kritisch en weet dat we niet optimaal hebben gepresteerd. Het moet beter, maar het komt wel goed. Er is nog niets aan de hand. Het is fijn dat je weer snel een wedstrijd speelt om te laten zien dat het anders moet. Dat gaan we zeker doen."

Voor PSV wacht dinsdag alweer een belangrijke pot: de return tegen Atlético Madrid in de Champions League. Ondanks de vermoeidheid, waar Willems naar eigen zeggen last van had, kan hij gewoon spelen. Ook de tik die hij tegen zijn voet kreeg in het duel met de Friezen, is niet ernstig. "Het doet pijn, maar ik kan dinsdag gewoon spelen", aldus de back.