'Chelsea drijft Costa tot waanzin: spits stuurt aan op vertrek in zomer'

14 maart om 15:46

Diego Costa denkt sterk aan een vertrek bij Chelsea, meldt ESPN maandag. De Braziliaanse spits wordt naar verluidt gek van de Londense club.

Chelsea staat op het punt Antonio Conte aan te stellen op Stamford Bridge en daar gaan de nodige geruchten mee gepaard. De Italiaan zou een nieuwe spits mee willen nemen. Dat leidt tot grote onvreden bij Costa, die de geruchten zat schijnt te zijn en een vertrek uit Engeland opteert.

Het is geen geheim dat Costa met een grote imagoprobleem kampt in Engeland. De Spaans international doet er bovendien weinig aan dat te veranderen, want afgelopen weekend kreeg hij opnieuw rood vanwege een opmerkelijk incident. Atlético Madrid lijkt grote kans te maken om hem in de zomer terug te halen.

Na de uitschakeling in de kwartfinale van de FA Cup gaat Chelsea waarschijnlijk op zoek naar een hoop vers bloed, ook in de aanval. Dat is ook nodig, want ook Radamel Falcao staat op de nominatie om ruimte te maken op Stamford Bridge. Onder de vleugels van Guus Hiddink was Costa juist opgeleefd na een dramatisch begin van het seizoen.