Streppel: 'Ik kan dat moeilijk ontkennen, maar ik kan er niet op ingaan'

15 maart om 17:28

Jurgen Streppel ontkent niet dat het onzeker is of hij volgend seizoen nog bij Willem II werkt. De oefenmeester wordt volgens diverse media op korte termijn gepresenteerd bij sc Heerenveen.

Tegenover FOX Sports gaat Streppel in op dat gerucht. "Ik kan moeilijk ontkennen dat er wat speelt", aldus de coach. "Volgens mij staat er links en rechts al wat in de media. Op dit moment is er nog niks definitief, dus ik kan er moeilijk op ingaan."

"Hoe ver ik van definitief af ben? Dat weet ik niet. In de voetballerij kan heel dichtbij heel ver weg zijn en andersom. We zullen zien", aldus de coach, die in clichés vervalt als de vraag wordt gesteld of hij het seizoen wel gaat afmaken bij Willem II. "Dat weet je nooit in het voetbal."

"We staan er niet zo heel florissant voor, maar ik heb er alle vertrouwen in dat wij dit jaar ons vege lijf gaan redden. Daar is ons alles aan gelegen vanaf dag één. Ik heb vertrouwen van spelers en staf, dus ik maak me absoluut geen zorgen dat het vroegtijdig tot een einde zou komen", besluit Streppel.