Leicester kreeg dikke bak met geld van 'beroemde' spits: Er was wanhoop

Leicester kreeg dikke bak met geld van 'beroemde' spits: "Er was wanhoop"

19-03-2016 09:50
5

Emile Heskey heeft in het verleden een flinke donatie gedaan aan Leicester City, dat op het punt stond om kopje onder te gaan. Voor Heskey begon alles bij Leicester en mede daarom besloot de welbekende aanvaller zijn portemonnee te trekken.

Heskey begon zijn loopbaan bij The Foxes, alvorens hij na 46 goals in 194 wedstrijden naar Liverpool verkaste. "Alles wat mij heeft mogen overkomen, heb ik te danken aan deze club waar ik als jonge jongen al over de vloer kwam", aldus Heskey in The Daily Star over zijn donatie van liefst 130.000 euro.

"Het voelde alsof ik wat moest doen. En eerlijk gezegd vond ik dat nog wel meer mensen mochten inspringen. Maar misschien hadden zij niet dat diepe gevoel van liefde voor de club dat ik wel had. Ik heb het bedrag gewoon gegeven. Leicester zat in een weinig rooskleurige situatie, er was wanhoop. Het was triest om jouw cluppie zo te moeten zien", vertelt Heskey vervolgens.

Nu is alles ineens rooskleurig, want Leicester gaat aan kop in de Premier League. "Je voelt de adrenaline gieren in de stad. Men gelooft dat dit sprookje een happy ending krijgt", glundert Heskey.