Navratil schiet Heracles Almelo naar overwinning op matig Heerenveen

19-03-2016 20:20
2

Heracles Almelo heeft zaterdagavond een 1-0 zege geboekt op sc Heerenveen. Jaroslav Navratil kroonde zich in het Abe Lenstra tot matchwinner. De Tsjechische aanvaller scoorde in de eerste helft op aangeven van Iliass Bel Hassani.

Heerenveen bakte er weinig van tegen de formatie van trainer John Stegeman. Met name in de eerste helft lukte er bijna niets bij de thuisploeg. Ook na de pauze slaagden de Friezen er niet écht in om het Heracles moeilijk te maken.

Het elftal van Foppe de Haan speelde vorige week een prima wedstrijd tegen PSV (1-1), maar daar viel zaterdagavond weinig van terug te zien. De Friezen speelden zonder bezieling en maakten het Heracles bij vlagen wel erg makkelijk.

De enige treffer van de wedstrijd viel na ruim een halfuur spelen. Bel Hassani verstuurde een fraaie steekpass op Navratil, die oog in oog met Erwin Mulder niet faalde. Door de zege in Friesland blijft Heracles dit weekend sowieso zesde staan. Heerenveen staat dertiende en lijkt het linkerrijtje stilaan uit het hoofd te moeten zetten.