Feyenoord knokt zich terug: 'Dat neem ik me kwalijk, het was mijn fout'

19 maart om 22:26

De Graafschap ging zaterdagavond met 3-1 onderuit bij Feyenoord. In de rust stond de formatie uit Doetinchem nog met 1-0 voor. Uitblinker Hidde Jurjus verrichte in de eerste helft diverse goede reddingen. Na rust moest de doelman echter driemaal vissen. 

Met name van de 1-1 van Michiel Kramer baalde Jurjus na afloop als een stekker. "Voor rust ging het lekker, maar de 1-1 van Kramer neem ik me kwalijk", aldus de sluitpost in gesprek met de Stentor. "Die bal komt in de korte hoek en het was mijn fout. Daarna hebben we niets meer te vertellen gehad. We konden de bal geen drie keer meer naar elkaar spelen."

Jan Vreman, de trainer van de Superboeren, vond de uiteindelijke 3-1 nederlaag terecht. "Na rust kwamen we er niet meer aan te pas. We begonnen goed, maar na de 0-1 voorsprong zag je al dat we het op het einde van de eerste helft moeilijker kregen. In de tweede helft was Feyenoord een stuk sterker. Vooraf weet je natuurlijk al dat je het hier lastig krijgt, maar ik had wel hoop. Helaas maar een helft."