'Sparta heeft interesse in ADO-aanvaller; jeugdinternational verkast naar Ajax'

'Sparta heeft interesse in ADO-aanvaller; jeugdinternational verkast naar Ajax'

21-03-2016 11:26
8

Voor ADO Den Haag zijn het spannende weken. De Hagenaars moeten een selectie voor komend seizoen gaan vormgeven, maar er is veel onduidelijk voor trainer Henk Fraser en consorten. Diverse spelers hebben aflopende contracten en er is ook interesse.

"Ik ga er niet geheimzinnig over doen: de komende anderhalve week wordt het heel spannend. Voor de club, de spelers, onze supporters en voor mij. De vraag is of we het voor elkaar krijgen de zaken te regelen zoals we graag willen", zei Fraser in het Algemeen Dagblad. In de komende tien dagen moet ADO z'n koers bepalen. "En alles heeft met geld te maken, dat is bij elke betaald voetbalclub zo."

Bij ADO wacht men nog steeds op het geld van de Chinese eigenaar Hui Wang. Wat er met spelers met aflopende contracten gaat gebeuren, is nog niet bekend. Op zes van hen heeft ADO een optie, maar die moet wel voor 1 april gelicht worden. Onder meer met Dennis van der Heijden wordt gesproken. Inmiddels neemt echter ook de interesse in andere spelers toe. Vito Wormgoor kon al naar Amerika en Sparta Rotterdam ziet het wel zitten in Giovanni Korte. Verder vertrekt de zeventienjarige Pascal Struijk naar Ajax.