Transfervrij clubicoon hoort niets van Man United: Hopelijk snel in gesprek

Transfervrij clubicoon hoort niets van Man United: "Hopelijk snel in gesprek"

Gepubliceerd: dinsdag 22 maart 2016 om 11:04di 22-03-2016 om 11:04

Manchester United-middenvelder Michael Carrick heeft nog geen idee waar zijn sportieve toekomst ligt. Het contract van de 34-jarige controleur loopt komende zomer af. Opvallend genoeg heeft de routinier nog niets gehoord van zijn club. 

Carrick maakte in 2006 de overstap van Tottenham Hotspur naar United. Zij tiende seizoen in dienst van The Red Devils zou zomaar zijn laatste kunnen zijn. "Ik weet het nog niet precies. Ik heb op dit moment nog niets gehoord. Hopelijk gaan we snel in gesprek", aldus de rechtspoot tegenover TalkSport. "Ik speel al heel lang voor Manchester United. Ik heb hier prachtige jaren beleefd. Het is een geweldige club om voor te spelen."

Carrick was in het afgelopen decennium eigenlijk altijd een onbetwiste basiskracht op Old Trafford. Dit seizoen posteert manager Louis van Gaal hem regelmatig op de bank. "Als je een bepaalde leeftijd bereikt hebt, is dat begrijpelijk", reageert de 34-voudig international. "Ik kan simpelweg niet meer elke wedstrijd spelen. Daar maak ik mij dus geen zorgen over."

Poll

Moet United afscheid nemen van Carrick?

(297 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws