Grijnzende Ibrahimovic: 'Ik kan bevestigen dat er interesse is vanuit dat land'

Grijnzende Ibrahimovic: 'Ik kan bevestigen dat er interesse is vanuit dat land'

27-03-2016 19:17
4

Arsenal? Manchester United? De toekomst van Zlatan Ibrahimovic (34) zou zomaar in de Premier League kunnen liggen. De Zweedse superster heeft zondag tegenover journalisten bevestigd dat er vanuit Engeland concrete interesse in hem is. 

Omdat het contract van Ibrahimovic bij Paris Saint-Germain komende zomer afloopt, kan hij transfervrij vertrekken. Het is zo goed als zeker dat de voormalig speler van onder meer Ajax, FC Barcelona en AC Milan bezig is aan zijn laatste weken in dienst van de Franse topclub. Mogelijk gaat hij na de zomer aan de slag in Engeland. 

"Ja, ik kan bevestigen dat er interesse is vanuit de Premier League", grijnsde de international tijdens een persconferentie. "We zullen zien waar dat toe leidt. Mijn zaakwaarnemer Mino Raiola voert alle onderhandelingen, dus daar kan ik op moment moment zelf weinig over zeggen. Er speelt nog niets. Ik richt me op voetbal. Na mijn seizoen met PSG staat het EK op het programma. Heb geduld, er gaan genoeg leuke dingen gebeuren..." Onder meer Manchester United zou Ibrahimovic dolgraag naar Engeland willen halen.