'Everton zet opties op een rijtje: Ajacied, Frans international én Brits talent'

'Everton zet opties op een rijtje: Ajacied, Frans international én Brits talent'

27-03-2016 22:26
2

Jasper Cillessen lijkt niet de enige gegadigde om komende zomer het keepersvraagstuk van Everton op te lossen. De Premier League-club uit Liverpool houdt ook de verrichtingen van Dan Bentley en Steve Mandanda (foto) in de gaten, meldt The Sun.

De 22-jarige Bentley staat nu nog onder de lat bij Southend in de League One. Daar maakt hij zoveel indruk dat hij zich in de belangstelling mag verheugen van Everton, Bournemouth, Norwich City, Watford en West Bromwich Albion. Ook Mandanda is echter een interessante optie voor The Toffees. Het contract van de international van Frankrijk bij Olympique Marseille loopt deze zomer af.

Everton moet op zoek naar een vervanger voor Tim Howard, die in juni naar Major League Soccer-club Colorado Rapids vertrekt. Cillessen staat prominent op het verlanglijstje, wist Liverpool Echo vrijdag te melden. Everton stuurde zelfs scouts naar de Eredivisie-topper tussen PSV en Ajax (0-2) in Eindhoven. De 26-jarige Ajacied moet naar verluidt zo'n dertien miljoen euro kosten.