'Eigen cluppie' plots tegenstander: 'Zij zitten in Vak-P, de harde kern'

'Eigen cluppie' plots tegenstander: 'Zij zitten in Vak-P, de harde kern'

15-04-2016 09:21
1

Cas Peters staat voor een belangrijke, maar zeker ook bijzondere wedstrijd. De aanvaller van De Graafschap treedt vrijdagavond aan tegen zijn oude club FC Twente. Hij kan de noodlijdende Tukkers nog wat extra pijn doen, ook al lijkt Twente haast zeker van lijfsbehoud.

De Graafschap moet daarentegen nog keihard strijden tegen degradatie. Het gat met nummer laatst SC Cambuur is één punt. "Wij spelen hierna bij FC Utrecht en AZ, terwijl Ajax naar Doetinchem komt. Een heel lastig programma. Als we van FC Twente winnen, zetten we een heel grote stap richting de play-offs, want ik zie Cambuur geen twee keer winnen", zegt Peters in De Telegraaf.

"Iedereen schreef ons af, dus de nacompetitie zou al een overwinning zijn. En dan blijven we er in ook!", roept de Tukker, die nog in Enschede woont. "Vrienden van mij hebben een seizoenskaart in Vak-P, de harde kern. Het blijft mijn cluppie. Ze gunnen mij het beste, zeker nu FC Twente wel veilig is." Eerder dit seizoen miste hij een strafschop in de Grolsch Veste (2-1). "Maar als we nu weer een penalty krijgen ga ik gewoon weer achter de bal staan, hoor."