Basisklant van PEC Zwolle twijfelt: We zijn in gesprek. Het kan alle kanten op

Basisklant van PEC Zwolle twijfelt: "We zijn in gesprek. Het kan alle kanten op"

17-04-2016 10:46
2

Bart van Hintum weet nog niet waar zijn sportieve toekomst ligt. De 29-jarige verdediger van PEC Zwolle heeft een aflopend contract en liet eerder dit seizoen weten dat hij op zoek is naar een nieuw avontuur. Een langer verblijf in Zwolle behoort echter nog steeds tot de mogelijkheden. 

"We zijn in gesprek. Het kan nog alle kanten op. De komende tijd wordt dat besproken", aldus de ervaren linksback voor de camera van FOX Sports, kort na AZ-PEC (5-1). "Op dit moment weet ik het nog niet."

"Er spelen wel meerdere dingen. In de voetballerij weet je het nooit", vervolgde Van Hintum, die in het verleden voor FC Dordrecht en FC Oss speelde. "We gaan komende weken even kijken."

Zwolle-directeur Gerard Nijkamp leek afgelopen week nog overtuigd van het feit dat Van Hintum sowieso zijn handtekening ging zetten onder een nieuw contract. "Wij hebben wat water bij de wijn gedaan, Bart heeft nog eens goed nagedacht en hopelijk kunnen we deze week een klap op de zaak geven", vertelde hij aan Voetbal International