Transfer van Friesland naar Wales pakt slecht uit: Heel teleurstellend

Transfer van Friesland naar Wales pakt slecht uit: "Heel teleurstellend"

22-04-2016 15:00
2

Het Premier League-avontuur van Kristoffer Nordfeldt is tot op heden nog geen succes te noemen. Wat heet: de voormalig goalie van sc Heerenveen speelde dit seizoen nog geen enkel competitieduel namens Swansea City. Daar baalt de Zweed van. 

Afgelopen zomer maakte Nordfeldt (26) de overstap van Friesland naar Wales. Bij Swansea hoopte de doelman een serieuze kans te krijgen onder de lat. Lukasz Fabianski krijgt echter al het gehele seizoen de voorkeur. Nordfeldt mocht pas drie keer in actie komen, steeds in bekerduels. 

Wedden

Meer odds

"In de competitie heb ik helemaal niet gespeeld", vertelt Nordfeldt in gesprek met Heerenveen TV. Deze week was de Scandinaviër weer even terug in Nederland. "Het is dus een moeilijk jaar geweest, maar ik denk dat het wel goed voor me is om écht te moeten vechten voor mijn plek."

"Je traint wel iedere dag om je te bewijzen voor de wedstrijden. Maar: ik speel momenteel niet en dat is wel heel teleurstellend. Ik doe iedere dag mijn best om die plek te pakken", besluit de keeper.