'Ajax aast met Celtic en drie andere clubs op middenvelder; eerste bod gedaan'

'Ajax aast met Celtic en drie andere clubs op middenvelder; eerste bod gedaan'

Gepubliceerd: woensdag 27 april 2016 om 14:41wo 27-04-2016 om 14:41

Ajax heeft volgens het IJslandse medium Fotbolti interesse in Arnor Ingvi Traustason. Het lijkt er echter sterk op dat Rapid Wien op dit moment de beste papieren heeft. Die club heeft een bod uitgebracht op de middenvelder van IFK Norrköping.

IFK Norrköping gaat momenteel aan kop in de hoogste divisie van Zweden en heeft al drie jaar de beschikking over de IJslandse middenvelder. Hij heeft zich opgewerkt tot een belangrijke kracht met het nodige scorend vermogen. Vorig seizoen speelde Traustason mee in 29 competitieduels, waarin hij zevenmaal scoorde.

Het nieuws dat Rapid een bod heeft gedaan, kwam ook bij Traustason zelf terecht. "Ik hoop dat ze het eens kunnen worden, zodat ik een transfer kan maken", vertelde hij tegenover Expressen. "Het zou een goede vervolgstap voor mij zijn, komende zomer. Het is geen geweldige club, maar gewoon een goede club die elk jaar in de Europa League of Champions League speelt. Daarnaast strijdt Rapid elk jaar om de titel in Oostenrijk."

Rapid moet wel snel zijn, want naar verluidt zitten naast Ajax ook Celtic, Palermo en Aston Villa achter de jongeling aan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws