Villa-aanvaller vraagt om vergiffenis: 'Besloten aanvoerdersband af te staan'

Villa-aanvaller vraagt om vergiffenis: 'Besloten aanvoerdersband af te staan'

28-04-2016 18:18
1

Gabriel Agbonlahor heeft zijn verantwoordelijkheid genomen bij Aston Villa en levert zijn aanvoerdersband in. Ruim een week geleden werd hij door zijn club geschorst na een incident.

De Engelsman werd door zijn club geschorst toen bleek dat hij een feestje had gebouwd op de avond dat hij met Aston Villa definitief degradeerde uit de Premier League. Op zijn persoonlijke Instagram-account maakte Agbonlahor donderdagmiddag bekend dat hij de aanvoerdersband afstaat.

Wedden

Meer odds

'Ten eerste wil ik mijn excuses aanbieden aan de Aston Villa-fans voor mijn acties van de afgelopen weken. Ik heb besloten de aanvoerdersband af te staan omdat ik het niet meer verdien om deze rol te bekleden. Het was een enorme eer en het raakt me dat ik geen aanvoerder meer ben', schrijft Agbonlahor op Instagram.

De aanvaller die al sinds 1994 voor Aston Villa speelt heeft spijt. 'Ik vraag de Aston Villa-fans om vergiffenis. Ik weet dat mijn prestaties dit seizoen niet goed genoeg waren maar ik zal hard werken om alles goed te maken', aldus Agbonlahor op het internet.