'Vermeer vind ik persoonlijk gewoon een mindere keeper. Zoetje is hem voorbij'

'Vermeer vind ik persoonlijk gewoon een mindere keeper. Zoetje is hem voorbij'

Gepubliceerd: donderdag 28 april 2016 om 20:55do 28-04-2016 om 20:55

Hans van Breukelen, oud-keeper van onder meer PSV en Oranje, vindt Jasper Cillessen (Ajax) op dit moment íets beter dan Jeroen Zoet (PSV). Van Feyenoorder Kenneth Vermeer is hij geen groot fan. 

"Cillessen is heel stabiel, maakt zelden een fout, is derde van de wereld geworden op het WK en heeft zich ook Europees laten zien", legt Van Breukelen zijn keuze voor de sluitpost van Ajax uit in ELF Voetbal Magazine. "Voor hem is het alleen heel jammer dat Ajax buiten de eigen landsgrenzen nog niet heeft kunnen imponeren zoals PSV dat wél kon."

"Zoet is er dit seizoen heel dicht tegenaan gekropen. Hij is een aantal keepers voorbijgegaan. Michel Vorm heeft met zijn transfer naar Tottenham Hotspur bewust gekozen voor een kleinere rol bij Oranje. Dat is een logisch gevolg. Tim Krul heeft een zware blessure gehad. Uit eigen ervaring weet ik dat zoiets tijd nodig heeft, wil je weer op topniveau komen."

Van Breukelen spreekt zich ook nog uit over de goalie van Feyenoord. "Vermeer vind ik persoonlijk gewoon een mindere keeper. Zoetje is hem wel voorbij. Jeroens sterke wedstrijd op Wembley past in de lijn die hij al had ingezet tegen Manchester United, Wolfsburg en Atlético Madrid. Hij heeft het gewoon klasse gedaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie vind jij de beste van de drie?

Cillessen
43%
Zoet
31%
Vermeer
26%
(1466 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws