PSV gelooft in 'mission impossible': 'Dat werd hier met gejuich ontvangen'

PSV gelooft in 'mission impossible': 'Dat werd hier met gejuich ontvangen'

Gepubliceerd: maandag 2 mei 2016 om 16:52ma 02-05-2016 om 16:52

De titelrace in de Eredivisie blijft spannend. Met nog één speelronde te gaan hebben PSV en Ajax evenveel punten, maar de Amsterdammers hebben een beter doelsaldo. Toch denkt Marcel Brands, technisch directeur van PSV, niet dat het kampioenschap al vergeven is.

Op de laatste speeldag gaat PSV op bezoek bij PEC Zwolle, terwijl Ajax het opneemt tegen De Graafschap. De Eindhovenaren moeten dus hopen op puntenverlies van Ajax. "In veel gevallen zal je zeggen: het is beslist", vertelt Brands bij PSV TV. "Maar zo voel ik het niet. Ik heb met AZ een keer een titel verloren die hier destijds met gejuich werd ontvangen en ook door niemand voor mogelijk werd gehouden."

"En ik heb zelf ooit ook een wedstrijd gespeeld met RKC Waalwijk, tegen Go Ahead Eagles. De laatste wedstrijd van onze trainer Leo van Veen, die naar Go Ahead verhuisde. Die ploeg moest winnen om niet te degraderen uit de Eredivisie. Voor ons stond er niks meer op het spel. Wij wonnen uiteindelijk met 0-4 en daardoor degradeerde Go Ahead. En toen moest de trainer naar een club uit de eerste divisie in plaats van de Eredivisie. Dus gelopen is er nog niks", besluit Brands.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat PSV het volgende week tóch nog flikken?

Ja
30%
Nee
70%
(1129 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws