Hiddink mengt zich in titelstrijd: Je weet nooit hoe een koe een haas vangt

Hiddink mengt zich in titelstrijd: "Je weet nooit hoe een koe een haas vangt"

Gepubliceerd: woensdag 4 mei 2016 om 07:30wo 04-05-2016 om 07:30

Guus Hiddink is ervan overtuigd dat De Graafschap er vol voor gaat in de thuiswedstrijd tegen Ajax. De huidige interim-manager van Chelsea groeide op bij de Doetinchemse club, die een beslissende rol kan spelen in de titelstrijd in de Eredivisie.

Een stunt van De Graafschap is de laatste strohalm waar PSV zich aan kan vasthouden. Met de Eindhovenaren beleefde Hiddink zijn grootste successen. "De Graafschap gaat er wel voor. Daar hangt een tegel aan de wand met de tekst D'ran", laat de Varssevelder weten in De Telegraaf. "Ik kan me nog herinneren dat we op De Vijverberg ooit het grote Ajax hebben verslagen. Het werd (in 1974, red.) 1-0 door een goal van Oeki Hoekema."

Als PSV de titel misloopt heeft het dat grotendeels aan zichzelf te wijten, denkt Hiddink. "PSV heeft dit seizoen natuurlijk thuis een paar gelijkespelletjes te veel geïncasseerd. Dat kan je achteraf lelijk opbreken, al kan het natuurlijk nog altijd. In de Achterhoek heb je veel koeien en ook veel hazen. En je weet nooit hoe een koe een haas vangt." PSV besluit het seizoen zondag met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws