'Willem II en NAC willen Nederlandse verdediger transfervrij ophalen in België'

'Willem II en NAC willen Nederlandse verdediger transfervrij ophalen in België'

Gepubliceerd: woensdag 4 mei 2016 om 15:40wo 04-05-2016 om 15:40

Willem II en NAC Breda maken jacht op Mitch Apau. De Brabantse rivalen willen de transfervrije rechtsback na dit seizoen overnemen van Westerlo, meldt FOX Sports dinsdag.

Apou verruilde RKC Waalwijk in de zomer van 2014 voor Westerlo, waar hij de afgelopen twee seizoenen een vaste waarde was. Deze jaargang kwam de 26-jarige Nederlander dertig keer in actie, waarin hij twee keer scoorde. Eerder speelde Apau vier seizoenen voor het inmiddels failliete Veendam. 

Het contract van Apou loopt af bij Westerlo en dat werkt blijkbaar als een rode lap op een stier voor Willem II en NAC Breda. Beide clubs willen hem er maar wat graag bijhebben. De Brabantse clubs hebben wel concurrentie uit België. Ook Oostende heeft zijn oog laten vallen op Apau.

Zowel Willem II als NAC weet nog niet in welke competitie het volgend seizoen speelt. De Tilburgers staan momenteel op de zestiende plaats in de Eredivisie, waardoor de play-offs om degradatie en promotie dreigen. NAC wist zich daar als nummer drie voor de Jupiler League voor te plaatsen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws